Allround Auto en Motoropleider

 

 

Mijn naam is Frits Groeneveld en dit jaar al 35 jaar in het vak als docent rijinstructeur voor diverse categorieën rijbewijzen en verhoogde rijvaardigheid trainingen. De laatste 15 jaar verzorg ik specifieke trainingen voor personenauto en lichte bedrijfswagens, en als specialisatie al 35 jaar motortrainingen op alle niveau's. De trainingen en opleidingen worden gegeven aan beginnende, gevorderde, en beroeps chauffeurs.     

Het dynamische vak motorinstructeur is mij met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten want zowel mijn vader als mijn grootvader waren al chauffeur/instructeur en liefhebbers van auto en motorsport. Het overbrengen van de kennis, inzicht en vaardigheden is een een geweldig vak in het wisselende en onvoorspelbare verkeersbeeld.

Ik ben er dus mee opgegroeid en groot gebracht, maar de basis als beroeps rijinstructeur is gelegd bij de landelijk bekende beroepsopleidingen van de Marechaussee in Apeldoorn waar ik als docent rijinstructeur de chauffeurs van Politie, Marechaussee en Defentie heb opgeleid.

Als zelfstandig ondernemer ben ik begin jaren 90 als gedreven opleider Groeneveld Rijopleidingen gestart.       Nog ieder dag ben ik met veel plezier als rij-instructeur bezig met specifieke auto en motoropleidingen. 

Door kwaliteit en de passie voor het overbrengen van verkeersinzicht, verhoogde rijvaardigheid en voertuigbeheersing volgen al 35 jaar chauffeurs uit het hele land auto en motoropleiidngen in Apeldoorn.